Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
 
  A method for detecting in real time structure changes of food products during a heat transfer process
 
 
Titel: A method for detecting in real time structure changes of food products during a heat transfer process
Auteur: Guerin, R.
Delaplace, G.
Dieulot, J.-Y.
Leuliet, J.-C.
Lebouche, M.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 64 (2004) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland