Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of osmotic dedydration pretreatment on quality of french fries
 
 
Titel: Effect of osmotic dedydration pretreatment on quality of french fries
Auteur: Krokida, M.K
Oreopoulou, V
Maroulis, Z.B
Marinos-Kouris, D
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 49 (2001) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland