Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of radio frequency heating as a dry-blanching method for carrot cubes
 
 
Titel: Investigation of radio frequency heating as a dry-blanching method for carrot cubes
Auteur: Gong, Chuting
Zhao, Yanyun
Zhang, Hangjin
Yue, Jin
Miao, Yubin
Jiao, Shunshan
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 245 (2019) nr. C pagina's 53-56
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland