Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lyophilization on food grade liposomes loaded with conjugated linoleic acid
 
 
Titel: Effect of lyophilization on food grade liposomes loaded with conjugated linoleic acid
Auteur: Vélez, María A.
Perotti, María C.
Hynes, Erica R.
Gennaro, Ana M.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 240 (2019) nr. C pagina's 199-206
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland