Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 26 gevonden artikelen
 
 
  The effect of pH on the wetting and dissolution of milk protein isolate powder
 
 
Titel: The effect of pH on the wetting and dissolution of milk protein isolate powder
Auteur: Wu, Shaozong
Fitzpatrick, John
Cronin, Kevin
Miao, Song
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 240 (2019) nr. C pagina's 114-119
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland