Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Assessing the potential of whey protein fibril as emulsifier
 
 
Titel: Assessing the potential of whey protein fibril as emulsifier
Auteur: Mantovani, Raphaela Araujo
de Figueiredo Furtado, Guilherme
Netto, Flavia Maria
Cunha, Rosiane Lopes
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 223 (2018) nr. C pagina's 99-108
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland