Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Wheat dough imitating artificial dough system based on hydrocolloids and glass beads
 
 
Titel: Wheat dough imitating artificial dough system based on hydrocolloids and glass beads
Auteur: Brandner, Silvia
Becker, Thomas
Jekle, Mario
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 223 (2018) nr. C pagina's 144-151
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland