Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
 
  The effect of ultrafine and coarse grinding on the suspending and precipitating properties of black tea powder particles
 
 
Titel: The effect of ultrafine and coarse grinding on the suspending and precipitating properties of black tea powder particles
Auteur: Zhang, Yang
Xiao, Weihua
Cao, Yaoyao
Ji, Guanya
Gao, Chongfeng
Han, Lujia
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 223 (2018) nr. C pagina's 124-131
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland