Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Mechanical, microstructure and permeability properties of a model bread crust: Effect of different food additives
 
 
Titel: Mechanical, microstructure and permeability properties of a model bread crust: Effect of different food additives
Auteur: Altamirano-Fortoul, R.
Hernández-Muñoz, P.
Hernando, I.
Rosell, C.M.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 163 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland