Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Studying fluid-to-particle heat transfer coefficients in vessel cooking processes using potatoes as measuring devices
 
 
Titel: Studying fluid-to-particle heat transfer coefficients in vessel cooking processes using potatoes as measuring devices
Auteur: Feyissa, Aberham Hailu
Christensen, Martin Gram
Pedersen, Søren Juhl
Hickman, Minka
Adler-Nissen, Jens
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 163 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland