Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Ascorbic acid degradation of papaya during drying: Effect of process conditions and glass transition phenomenon
 
 
Titel: Ascorbic acid degradation of papaya during drying: Effect of process conditions and glass transition phenomenon
Auteur: Kurozawa, Louise Emy
Terng, Iunes
Hubinger, Miriam Dupas
Park, Kil Jin
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 123 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland