Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Ascorbic acid degradation and color changes in acerola pulp during ohmic heating: Effect of electric field frequency
 
 
Titel: Ascorbic acid degradation and color changes in acerola pulp during ohmic heating: Effect of electric field frequency
Auteur: Mercali, Giovana Domeneghini
Schwartz, Steven
Marczak, Ligia Damasceno Ferreira
Tessaro, Isabel Cristina
Sastry, Sudhir
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 123 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland