Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Elastic properties of extruded starchy melts containing wheat bran using on-line rheology and dynamic mechanical thermal analysis
 
 
Titel: Elastic properties of extruded starchy melts containing wheat bran using on-line rheology and dynamic mechanical thermal analysis
Auteur: Robin, Frédéric
Dattinger, Steffen
Boire, Adeline
Forny, Laurent
Horvat, Mario
Schuchmann, Heike P.
Palzer, Stefan
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 109 (2012) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland