Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of antioxidant capacity of brewer’s spent grain and its supercritical carbon dioxide extract as sources of valuable dietary ingredients
 
 
Titel: Assessment of antioxidant capacity of brewer’s spent grain and its supercritical carbon dioxide extract as sources of valuable dietary ingredients
Auteur: Kitrytė, Vaida
Šaduikis, Andrius
Venskutonis, Petras Rimantas
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 167 (2015) nr. PA pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland