Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 454 van 781 gevonden artikelen
 
 
  l-lactic acid production from whole wheat flour hydrolysate using strains of Lactobacilli and Lactococci
 
 
Titel: l-lactic acid production from whole wheat flour hydrolysate using strains of Lactobacilli and Lactococci
Auteur: Hofvendahl, Karin
Hahn-Hägerdal, Bärbel
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 20 (1997) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 454 van 781 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland