Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
                            Tijdschrift beschrijving Food and bioproducts processing
                            Tijdschrift beschrijving official journal of the European Federation of Chemical Engineering
 
  Food and bioproducts processing
official journal of the European Federation of Chemical Engineering
 
 
Titel: Food and bioproducts processing
official journal of the European Federation of Chemical Engineering
Annotatie: Verschijnt 1× per 3 maanden
Gedrukte versie: Transactions of the Institution of Chemical Engineers. Part C, Food and bioproducts processing = ISSN 0960-3085
Exemplaar met signatuur: e-Depot Elsevier. - De volledige tekst van de artikelen is, indien het tijdschrift beschikbaar is, alleen in te zien in de publieksruimten van de KB.. - AANWEZIG: Jrg. 74 (1996)– - mogelijk incompleet
Onderwerp: Levensmiddelen
Biotechnologie
tijdschriften
voedingsmiddelentechnologie
biotechnologie
58.34 levensmiddelentechnologie
58.30 biotechnologie
Technologie, nijverheid, ambachten
Uitgever: Rugby : Institution of Chemical Engineers
Amsterdam : Elsevier
Volgnummer: 1 van 1
 

 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland