Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Current ways to modify the structure of whey proteins for specific functionalities—a review Guyomarc’h, Fanny
2014
95 6 p. 795-814
artikel
2 Drying of a single droplet to investigate process–structure–function relationships: a review Sadek, Céline
2014
95 6 p. 771-794
artikel
3 Erratum to: Application of advanced light microscopic techniques to gain deeper insights into cheese matrix physico-chemistry Burdikova, Zuzana
2015
95 6 p. 921
artikel
4 Erratum to: Role of somatic cells on dairy processes and products: a review Li, N.
2015
95 6 p. 919-920
artikel
5 Foreword Léonil, Joelle
2015
95 6 p. 769-770
artikel
6 Modifications of structures and functions of caseins: a scientific and technological challenge Broyard, Camille
2015
95 6 p. 831-862
artikel
7 On the trail of milk bioactive peptides in human and animal intestinal tracts during digestion: A review Boutrou, Rachel
2015
95 6 p. 815-829
artikel
8 Organization of lipids in milks, infant milk formulas and various dairy products: role of technological processes and potential impacts Lopez, Christelle
2015
95 6 p. 863-893
artikel
9 Strain-to-strain differences within lactic and propionic acid bacteria species strongly impact the properties of cheese–A review Thierry, Anne
2015
95 6 p. 895-918
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland