Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of milk samples collected from some buffalo breeds and crossbreeds in China Sun, Qi
2014
94 4 p. 387-395
artikel
2 Effect of green tea supplementation on the microbiological, antioxidant, and sensory properties of probiotic milks Najgebauer-Lejko, Dorota
2014
94 4 p. 327-339
artikel
3 Effect of succinylation on the functional properties of yak caseins: a comparison with cow caseins Yang, Min
2014
94 4 p. 359-372
artikel
4 Isolation and molecular characterization of lactobacilli from traditional fermented Dahi produced at different altitudes in Nepal Koirala, Ranjan
2014
94 4 p. 397-408
artikel
5 The influence of alkaline earth metal equilibria on the rheological properties of rennet-induced skim milk gels Cooke, Darren R.
2014
94 4 p. 341-357
artikel
6 The influence of sodium chloride reduction on physicochemical, biochemical, rheological and sensory characteristics of Mozzarella cheese Arboatti, Ainelén S.
2014
94 4 p. 373-386
artikel
7 Volatile component profiles of conventional and lactose-hydrolyzed UHT milk—a dynamic headspace gas chromatography-mass spectrometry study Jansson, Therese
2014
94 4 p. 311-325
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland