Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Combination effect of sodium carboxymethyl cellulose and soybean soluble polysaccharides on stability of acidified skimmed milk drinks Ntazinda, Arsene
2014
94 3 p. 283-295
artikel
2 Effect of digestive enzymes on antimicrobial, radical scavenging and angiotensin I-converting enzyme inhibitory activities of camel colostrum and milk proteins Jrad, Zeineb
2013
94 3 p. 205-224
artikel
3 Incorporation of probiotic bacteria (Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium ssp.) in Argentinean ovine cheese Perotti, María Cristina
2014
94 3 p. 255-267
artikel
4 In vitro anti-atherogenic properties of traditional Greek cheese lipid fractions Tsorotioti, S. E.
2014
94 3 p. 269-281
artikel
5 The addition of buttermilk powder and transglutaminase improves textural and organoleptic properties of fat-free buffalo yogurt Romeih, Ehab A.
2014
94 3 p. 297-309
artikel
6 The quality of Valle del Belice sheep’s milk and cheese produced in the hot summer season in Sicily Todaro, Massimo
2013
94 3 p. 225-239
artikel
7 Volatile sulfur compounds in pasteurised and UHT milk during storage Al-Attabi, Zahir
2014
94 3 p. 241-253
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland