Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Combination effect of sodium carboxymethyl cellulose and soybean soluble polysaccharides on stability of acidified skimmed milk drinks
Ntazinda, Arsene
2014
94
3
p. 283-295
artikel
2
Effect of digestive enzymes on antimicrobial, radical scavenging and angiotensin I-converting enzyme inhibitory activities of camel colostrum and milk proteins
Jrad, Zeineb
2013
94
3
p. 205-224
artikel
3
Incorporation of probiotic bacteria (Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium ssp.) in Argentinean ovine cheese
Perotti, María Cristina
2014
94
3
p. 255-267
artikel
4
In vitro anti-atherogenic properties of traditional Greek cheese lipid fractions
Tsorotioti, S. E.
2014
94
3
p. 269-281
artikel
5
The addition of buttermilk powder and transglutaminase improves textural and organoleptic properties of fat-free buffalo yogurt
Romeih, Ehab A.
2014
94
3
p. 297-309
artikel
6
The quality of Valle del Belice sheep’s milk and cheese produced in the hot summer season in Sicily
Todaro, Massimo
2013
94
3
p. 225-239
artikel
7
Volatile sulfur compounds in pasteurised and UHT milk during storage
Al-Attabi, Zahir
2014
94
3
p. 241-253
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland