Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of lactic acid bacteria sensitivity to terpenoids with the Biolog methodology Belviso, Simona
2013
94 2 p. 195-203
artikel
2 Characterization of milk from feeding systems based on herbage or corn silage with or without flaxseed and authentication through fatty acid profile Hurtaud, Catherine
2013
94 2 p. 103-123
artikel
3 Effect of heat treatment, final pH of acidification, and homogenization pressure on the texture properties of cream cheese Coutouly, Aliénor
2013
94 2 p. 125-144
artikel
4 Health-promoting properties of bioactive peptides derived from milk proteins in infant food: a review Raikos, Vassilios
2013
94 2 p. 91-101
artikel
5 Identification, typing and investigation of the dairy characteristics of lactic acid bacteria isolated from “Vastedda della valle del Belìce” cheeses Gaglio, Raimondo
2013
94 2 p. 157-180
artikel
6 MilkAMP: a comprehensive database of antimicrobial peptides of dairy origin Théolier, Jérémie
2013
94 2 p. 181-193
artikel
7 Tocopherols, fatty acids and cytokines content of holder pasteurised and high-pressure processed human milk Delgado, Francisco J.
2013
94 2 p. 145-156
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland