Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acknowledgements to reviewers 2013
94 1 p. 1-3
artikel
2 Contamination of raw milk with Bacillus cereus from farm to retail in Abidjan, Côte d’Ivoire and possible health implications Yobouet, Bassa Antoine
2013
94 1 p. 51-60
artikel
3 Evaluation of volatile compounds produced by Lactobacillus paracasei I90 in a hard-cooked cheese model using solid-phase microextraction Peralta, Guillermo Hugo
2013
94 1 p. 73-81
artikel
4 Influence of surface modification on the composition of a calcium phosphate-rich whey protein deposit in a plate heat exchanger Boxler, C.
2013
94 1 p. 17-31
artikel
5 Innovation in the Italian ice cream production: effect of different phospholipid emulsifiers Rinaldi, Massimiliano
2013
94 1 p. 33-49
artikel
6 Partial characterisation of peptides inhibiting Listeria growth in two Alpine cheeses Nguyen Thi, Phuong
2013
94 1 p. 61-72
artikel
7 Plant proteases as milk-clotting enzymes in cheesemaking: a review Shah, Manzoor Ahmad
2013
94 1 p. 5-16
artikel
8 Safranal transference from ewe's milk to cheese and whey and antifungal properties of fortified whey Librán, Celia M.
2013
94 1 p. 83-89
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland