Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Acknowledgements to reviewers
2013
94
1
p. 1-3
artikel
2
Contamination of raw milk with Bacillus cereus from farm to retail in Abidjan, Côte d’Ivoire and possible health implications
Yobouet, Bassa Antoine
2013
94
1
p. 51-60
artikel
3
Evaluation of volatile compounds produced by Lactobacillus paracasei I90 in a hard-cooked cheese model using solid-phase microextraction
Peralta, Guillermo Hugo
2013
94
1
p. 73-81
artikel
4
Influence of surface modification on the composition of a calcium phosphate-rich whey protein deposit in a plate heat exchanger
Boxler, C.
2013
94
1
p. 17-31
artikel
5
Innovation in the Italian ice cream production: effect of different phospholipid emulsifiers
Rinaldi, Massimiliano
2013
94
1
p. 33-49
artikel
6
Partial characterisation of peptides inhibiting Listeria growth in two Alpine cheeses
Nguyen Thi, Phuong
2013
94
1
p. 61-72
artikel
7
Plant proteases as milk-clotting enzymes in cheesemaking: a review
Shah, Manzoor Ahmad
2013
94
1
p. 5-16
artikel
8
Safranal transference from ewe's milk to cheese and whey and antifungal properties of fortified whey
Librán, Celia M.
2013
94
1
p. 83-89
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland