Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparative study of the composition of triacylglycerol molecular species in equine and human milks Haddad, Imen
2011
92 1 p. 37-56
artikel
2 Evaluating the effect of modified atmosphere packaging on cheese characteristics: a review Khoshgozaran, Sadegh
2011
92 1 p. 1-24
artikel
3 Microbial diversity of the traditional Iranian cheeses Lighvan and Koozeh, as revealed by polyphasic culturing and culture-independent approaches Edalatian, Mohammad Reza
2011
92 1 p. 75-90
artikel
4 Native, but not thermally denatured lactoferrin solubilizes iron in the presence of bicarbonate ions Ueno, Hiroshi M.
2011
92 1 p. 25-35
artikel
5 Post-processing of concentrated fermented milk: influence of temperature and holding time on the formation of particle clusters Hahn, Christian
2011
92 1 p. 91-107
artikel
6 Proteolysis and related enzymatic activities in ten Greek cheese varieties Nega, Agnes
2011
92 1 p. 57-73
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland