Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comprehensive review on the composition and properties of buffalo milk Abd El-Salam, Mohamed H.
2011
91 6 p. 663-699
artikel
2 Coagulation temperature affects the microstructure and composition of full fat Cheddar cheese - 凝乳温度对全脂切达干酪微观结构和组成的影响 Ong, Lydia
2011
91 6 p. 739-758
artikel
3 Determination of 5′-mononucleotides in infant formula by capillary electrophoresis with ultraviolet detection - 紫外检测-毛细管电泳法测定婴儿奶粉中的 5单磷酸核苷酸 Ding, Xiaojing
2011
91 6 p. 759-770
artikel
4 Kinetic and thermodynamic parameters of alkaline phosphatase and γ—glutamyl transferase inactivation in bovine milk Stănciuc, Nicoleta
2011
91 6 p. 701-717
artikel
5 Rennet coagulation properties of milk in the presence of oil droplets stabilised by a combination of sodium caseinate and whey protein isolate Gaygadzhiev, Zafir
2011
91 6 p. 719-737
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland