Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adventitious dairy Leuconostoc strains with interesting technological and biological properties useful for adjunct starters Cardamone, Luisina
2011
91 4 p. 457-470
artikel
2 Biodiversity, dynamics, and characteristics of Propionibacterium freudenreichii in Swiss Emmentaler PDO cheese Turgay, Meral
2011
91 4 p. 471-489
artikel
3 Characterization of pure cheese snacks and expanded granule powders textured by the instant controlled pressure drop (DIC) process Mounir, Sabah
2011
91 4 p. 441-455
artikel
4 Fatty acid composition and regiodistribution in mare’s milk triacylglycerols at different lactation stages - 不同泌乳期马乳三酰甘油的脂肪酸组成和区域分布 Haddad, Imen
2011
91 4 p. 397-412
artikel
5 Ginger protease used as coagulant enhances the proteolysis and sensory quality of Peshawari cheese compared to calf rennet Hashim, Malik Muhammad
2011
91 4 p. 431-440
artikel
6 Proteolysis of casein micelles by Pseudomonas fluorescens CNRZ 798 contributes to the destabilisation of UHT milk during its storage - 贮藏期间荧光假单胞菌CNRZ798水解酪蛋白胶束导致UHT奶的不稳定 摘要 Gaucher, Isabelle
2011
91 4 p. 413-429
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland