Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
6 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Adventitious dairy Leuconostoc strains with interesting technological and biological properties useful for adjunct starters
Cardamone, Luisina
2011
91
4
p. 457-470
artikel
2
Biodiversity, dynamics, and characteristics of Propionibacterium freudenreichii in Swiss Emmentaler PDO cheese
Turgay, Meral
2011
91
4
p. 471-489
artikel
3
Characterization of pure cheese snacks and expanded granule powders textured by the instant controlled pressure drop (DIC) process
Mounir, Sabah
2011
91
4
p. 441-455
artikel
4
Fatty acid composition and regiodistribution in mare’s milk triacylglycerols at different lactation stages - 不同泌乳期马乳三酰甘油的脂肪酸组成和区域分布
Haddad, Imen
2011
91
4
p. 397-412
artikel
5
Ginger protease used as coagulant enhances the proteolysis and sensory quality of Peshawari cheese compared to calf rennet
Hashim, Malik Muhammad
2011
91
4
p. 431-440
artikel
6
Proteolysis of casein micelles by Pseudomonas fluorescens CNRZ 798 contributes to the destabilisation of UHT milk during its storage - 贮藏期间荧光假单胞菌CNRZ798水解酪蛋白胶束导致UHT奶的不稳定 摘要
Gaucher, Isabelle
2011
91
4
p. 413-429
artikel
6 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland