Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant activity of 100% and 80% methanol extracts from barley seeds (Hordeum vulgare L.): stabilization of sunflower oil Anwar, Farooq
2010
61 3 p. 237-243
artikel
2 Antioxidant activity of flower, stem and leaf extracts of Ferula gummosa Boiss Fazel Nabavi, Seyed
2010
61 3 p. 244-250
artikel
3 Characterization and seasonal variation of the quality of virgin olive oil of the Throumbolia and Koroneiki varieties from southern Greece Vekiari, S. A.
2010
61 3 p. 221-231
artikel
4 Effect of acidification and salt concentration on two black brined olives from Sicily (cv moresca and giarraffa) Romeo, Flora V.
2010
61 3 p. 251-260
artikel
5 Effect of slaughtering conditions on lipid damage of chilled farmed turbot (Psetta maxima) muscle Lago, Hugo
2010
61 3 p. 312-320
artikel
6 Elaboration process, chemical and sensory analyses of fried-salted soybean Gayol, María F.
2010
61 3 p. 279-287
artikel
7 Evaluación preliminar del etanol anhidro como solvente en la extracción de aceite de semillas de jatrofa (Jatropha curcas L.) Brossard-González, Cecilia O.
2010
61 3 p. 295-302
artikel
8 Hypolipidemic effect of vegetable and cereal dietary mixtures from Egyptian sources Rashed, Magdy M.
2010
61 3 p. 261-270
artikel
9 Improvement of phenolic antioxidants and quality characteristics of virgin olive oil with the addition of enzymes and nitrogen during olive paste processing Iconomou, D.
2010
61 3 p. 303-311
artikel
10 Influence of ionizing irradiation on the antioxidant enzymes of Vicia faba L. Aly, Amina A.
2010
61 3 p. 288-294
artikel
11 Libros Aparicio, R.
2010
61 3 p. 321
artikel
12 Microbial quality, physicochemical characteristics and fatty acid composition of a traditional butter produced from cows’ milk in East Algeria Idoui, Tayeb
2010
61 3 p. 232-236
artikel
13 Partial chemical composition and antimicrobial activity of Daucus crinitus Desf. extracts Dib, M. A.
2010
61 3 p. 271-278
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland