Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of high-temperature gas chromatography to the analysis of used frying fats Aguirre, M.
2010
61 2 p. 197-202
artikel
2 Chemical Properties, Microbiological Quality and Sensory Evaluation of Chicken and Duck Liver Paste (foie gras) Abu-Salem, Ferial M.
2010
61 2 p. 126-135
artikel
3 Evaluation of the performance of Frying Oils using an ultrasonic technique Izbaim, D.
2010
61 2 p. 151-156
artikel
4 Fatty acids composition of fruits of selected Central European sedges (Carex L. Cyperaceae) Bogucka-Kocka, Anna
2010
61 2 p. 165-170
artikel
5 Libros Garrido Fernández, A.
2010
61 2 p. 203-204
artikel
6 Life Cycle Assessment (LCA) used to compare two different methods of ripe table olive processing Russo, Carlo
2010
61 2 p. 136-142
artikel
7 Lipid hydrolysis and oxidation in farmed gilthead seabream (Sparus aurata) slaughtered and chilled under different icing conditions Aubourg, Santiago P.
2010
61 2 p. 183-190
artikel
8 Microbiological quality of karın butter, a traditionally manufactured butter from Turkey Gökçe, Ramazan
2010
61 2 p. 121-125
artikel
9 Modelado de un reactor tubular de lipasas inmovilizadas para la producción de glicerol y ácidos grasos a partir de aceites Oddone, Sebastián
2010
61 2 p. 175-182
artikel
10 Noticiario Gómez Herrera, Carlos
2010
61 2 p. 205
artikel
11 Oleins as a source of estolides for biolubricant applications García-Zapateiro, L. A.
2010
61 2 p. 171-174
artikel
12 Physicochemical and spectroscopical investigation of Pequi (Caryocar coriaceum Wittm.) pulp oil Sena, Diniz M.
2010
61 2 p. 191-196
artikel
13 Secoiridoids in olive seed: characterization of nüzhenide and 11-methyl oleosides by liquid chromatography with diode array and mass spectrometry Silva, Sandra
2010
61 2 p. 157-164
artikel
14 Variations in fatty acid composition, glucosinolate profile and some phytochemical contents in selected oil seed rape (Brassica napus L.) cultivars El-Din Saad El-Beltagi, Hossam
2010
61 2 p. 143-150
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland