Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Alternativas biotecnológicas para la producción de ácidos grasos Hinzpeter, I.
2006
57 3 p. 336-342
artikel
2 Amphoteric surfactants containing ?-hydroxy ester group and an amino acid residue Eissa, A. M. F.
2006
57 3 p. 319-327
artikel
3 Calidad sensorial de aceites de oliva virgen procedentes de variedades de aceitunas producidas en Extremadura Sánchez Casas, Jacinto
2006
57 3 p. 313-318
artikel
4 Características fisicoquímicas del aceite del endospermo de la Palma Yagua (<i>Attalea cryptanther</i>) García-Pantaleón, David M
2006
57 3 p. 308-312
artikel
5 Empleo de ultrasonidos de potencia en el proceso de elaboración del aceite de oliva virgen. Resultados a nivel de planta de laboratorio Jiménez Márquez, Antonio
2006
57 3 p. 253-259
artikel
6 Evaluation of the antioxidant activity of rice bran extracts using different antioxidant assays Shahid Chatha, Shahzad Ali
2006
57 3 p. 328-335
artikel
7 Formation of polymerization compounds during thermal oxidation of cottonseed oil, partially hydrogenated cottonseed oil and their blends Steel, C. J.
2006
57 3 p. 284-291
artikel
8 Influencia del uso de complejos enzimáticos en la segunda centrifugación de pastas de aceitunas Millán Linares, Herminia
2006
57 3 p. 301-307
artikel
9 Libros Zamora, R.
2006
57 3 p. 343-345
artikel
10 Lipids, fatty acids composition and carotenoids of <i>Chlorella vulgaris</i> cultivated in hydroponic wastewater Cleber Bertoldi, Fabiano
2006
57 3 p. 270-274
artikel
11 Microbiological study of naturally fermented Algerian green olives: isolation and identification of lactic acid bacteria and yeasts along with the effects of brine solutions obtained at the end of olive fermentation on <i>Lactobacillus plantarum</i>... Mourad, Kacem
2006
57 3 p. 292-300
artikel
12 Noticias Editorial, Equipo
2006
57 3 p. 346-350
artikel
13 Oxidative quality of commercial fried nuts: evaluation of a surface and an internal lipid fraction Marmesat, S.
2006
57 3 p. 275-283
artikel
14 Variability in oil tocopherol concentration and composition of traditional and high oleic sunflower hybrids (<i>Helianthus annuus L.</i>) in the Pampean region (Argentina Nolasco, Susana M.
2006
57 3 p. 260-269
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland