Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bibliografía de Revistas Editorial, Equipo
1999
50 6 p. 477-485
artikel
2 Comparative study between microwave and conventional dehydration of okra. Shams El Din, M. H. A.
1999
50 6 p. 454-459
artikel
3 Effect of glycerol on the lipids in the red alga Gratelupia doryphora. Ivanova, A. P.
1999
50 6 p. 469-471
artikel
4 Effect of phenolic extracts on trans fatty acid formation during frying Gamel, TH
1999
50 6 p. 421-425
artikel
5 Estudio analítico de la composición en ácidos grasos de mostaza y salsas de mostaza. López Argüello, E.
1999
50 6 p. 444-447
artikel
6 Fat deterioration in deep fat frying of «french fries» potatoes at restaurant and food shop sector. Masson, L.
1999
50 6 p. 460-468
artikel
7 Influencia de los parámetros críticos en la estimación de la densidad de algunos ácidos grasos por el método de Rackett Cedeño González, F. O.
1999
50 6 p. 435-443
artikel
8 Libros Zamora, R.
1999
50 6 p. 486-496
artikel
9 Oleochemicals I: Studies on the preparation and the structure of lithium soaps. Shoeb, Zein E.
1999
50 6 p. 426-434
artikel
10 Production of an extensive sunflower protein hydrolysate by sequential hydrolysis with endo- and exo-proteases. Villanueva, Alvaro
1999
50 6 p. 472-476
artikel
11 Próximos congresos y reuniones. Otras noticias. Editorial, Equipo
1999
50 6 p. 497-501
artikel
12 Volatile constituents and oxidative stability of virgin olive oils: influence of the kneading of olive-paste. Lercker, G.
1999
50 6 p. 448-453
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland