Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             38 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant and pro-oxidant factors in oregano and rosemary gourmet olive oils Damechki, Mayada
2001
3-4 p. 207-213
artikel
2 Assessment of the fatty acid patterns in vegetable oils, fats and fat-rich foods commonly consumed in Egypt Hussein, Laila
2001
3-4 p. 163-170
artikel
3 Bibliografía de Revistas. Libros Brenes Balbuena, M.
2001
3-4 p. 252-268
artikel
4 Characterization of the oils from the pulp and seeds of avocado (cultivar: Fuerte) fruits Bora, Pushkar S.
2001
3-4 p. 171-174
artikel
5 Comparative study of frying to other cooking techniques influence on the nutritive value Bognár, A.
1998
3-4 p. 250-260
artikel
6 Comparison of monounsaturated and polyunsaturated oils in continuous frying Pantzaris, T. P.
1998
3-4 p. 319-325
artikel
7 Contenido de plomo y cadmio en aceites de girasol Roca Cruz, A.
2001
3-4 p. 229-234
artikel
8 Depuración de las aguas de lavado de aceitunas negras mediante procesos biológico aerobio y de ozonización de Heredia Alonso, Jesús Beltrán
2001
3-4 p. 184-191
artikel
9 Editorial. Foreword Varela, Gregorio
1998
3-4 artikel
10 Effect of drought stress on qualitative characteristics of olive oil of cv Koroneiki Stefanoudaki, Evangelia
2001
3-4 p. 202-206
artikel
11 Estabilidad de papas crisps sometidas a diferentes condiciones de almacenamiento Masson, Lilia
2001
3-4 p. 175-183
artikel
12 Evolución de la cinética de emulsificación y de las propiedades reológicas de emulsiones aceite vegetal en agua preparadas con dos tipos de agitadores Sánchez, M. C.
2001
3-4 p. 222-228
artikel
13 Frying process in the relation fat/degenerative diseases. Varela, G.
1998
3-4 p. 359-365
artikel
14 Frying temperatures and minor constituents of oils and fats Boskou, Dimitrios
1998
3-4 p. 326-330
artikel
15 Geography and history of the frying process Morton, I. D.
1998
3-4 p. 247-249
artikel
16 Hidrogenación e interesterificación del aceite de castaña de Brasil (Bertholletia excelsa) Sotero Solis, Víctor
2001
3-4 p. 192-197
artikel
17 Impact of fried foods on macronutrient intake, with special reference to fat and protein. Henry, CJ K.
1998
3-4 p. 336-339
artikel
18 Industrial Frying Process Rosseli, J. B.
1998
3-4 p. 282-295
artikel
19 Influence of mixing and extraction parameters on virgin olive oil quality Amirante, R.
2001
3-4 p. 198-201
artikel
20 Influence of the frying process on the real fat intake Varela, G.
1998
3-4 p. 366-369
artikel
21 Influencia de la relación proteína de altramuz/tensioactivo en las propiedades de flujo y texturales de emulsiones aceite en agua Raymundo, A.
2001
3-4 p. 235-240
artikel
22 Libros Zamora, R.
1998
3-4 p. 377-391
artikel
23 Lipid metabolism in experimental animals Sánchez-Muñiz, Francisco J.
1998
3-4 p. 340-346
artikel
24 Lípidos estructurados obtenidos por interesterificación de las mezclas binarias y ternarias de las grasas de palma, semilla de palma y triglicéridos de cadena media D’Agostini, Denise
2001
3-4 p. 214-221
artikel
25 Minerals Vaquero, M. P.
1998
3-4 p. 352-358
artikel
26 Optimization of frying process in food safety Quaglia, G.
1998
3-4 p. 275-281
artikel
27 Physical-chemical aspects of the frying process Fedeli, E.
1998
3-4 p. 261-264
artikel
28 Posters Editorial, Equipo
1998
3-4 p. 370-376
artikel
29 Próximos congresos y reuniones. Otras noticias Editorial, Equipo
1998
3-4 p. 392-394
artikel
30 Próximos Congresos y Reuniones. Otras noticias Editorial, Equipo
2001
3-4 p. 269-274
artikel
31 Quality control during repeated fryings Cuesta, C.
1998
3-4 p. 310-318
artikel
32 Regulation of used frying fats and validity of quick tests for discarding the fats Dobargarnes, M. C.
1998
3-4 p. 331-335
artikel
33 «Security» in industrial frying processes. Kochhar, S. R.
1998
3-4 p. 296-302
artikel
34 Substrate influence on the frying process. Pokorny, J.
1998
3-4 p. 265-270
artikel
35 The development of a web page for lipid science and research. Main web sites of interest Farran, A.
2001
3-4 p. 241-251
artikel
36 The formation of new compounds Gasparoli, A.
1998
3-4 p. 303-309
artikel
37 Vitamins Ruiz-Roso, Baltasar
1998
3-4 p. 347-351
artikel
38 Volatile components of the frying process Nawar, W. W.
1998
3-4 p. 271-274
artikel
                             38 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland