Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant characteristics of Dichrostachys glomerata spice extracts D. Kuate
2010
8 1 p. 23-37
artikel
2 Artificial neural networks: a promising tool to evaluate the authenticity of wine G. Astray
2010
8 1 p. 79-86
artikel
3 Cambios de calidad asociados a las condiciones de marinado de salmón (Salmo salar) y su evolución durante el almacenamiento M.J. Larrazábal
2010
8 1 p. 39-47
artikel
4 Caracterización de levaduras Debaryomyces hansenii para el control biológico de la podredumbre azul del limón mexicano L.G. Hernández-Montiel
2010
8 1 p. 49-56
artikel
5 Chemical composition, carbohydrate digestibility, and antioxidant capacity of cooked black bean, chickpea, and lentil Mexican varieties L. Silva-Cristobal
2010
8 1 p. 7-14
artikel
6 Cholesterol content and fatty acid profile of chocolates mostly consumed in Turkey P.G. Ergonül
2010
8 1 p. 73-78
artikel
7 Compuestos fenólicos y actividad antioxidante de cáscara de uva (Vitis vinifera L.) de mesa cultivada en el noroeste de México D.M.A. Molina-Quijada
2010
8 1 p. 57-63
artikel
8 Influence of harvest time and storage duration on "Cripps Pink" apple cultivar (Malus x domestica Borkh) quality parameters A. Kovac
2010
8 1 p. 1-6
artikel
9 Partial characterization of 5'-nucleotidase from giant squid (Dosidicus gigas) mantle R. Pacheco-Aguilar
2010
8 1 p. 65-71
artikel
10 Presence and antimicrobial resistance of Escherichia coli isolated from foodstuffs in Hidalgo State (Mexico) J.M. Miranda
2010
8 1 p. 15-21
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring