Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 El ajo como producto aromatizante y terapéutico Angulo , R.
1997
1 5 p. 153-155
artikel
2 El control analítico de la calidad en los productos cárnicos crudos-curados Carballo , J.
1997
1 5 p. 112-120
artikel
3 Entrevista Mercedes Couto 1997
1 5 p. 145-148
artikel
4 Evaluación de la aptitud de materiales para contacto alimentario: el caso del papel y cartón Sarria Vidal, M.
1997
1 5 p. 121-128
artikel
5 Evolución del sector panadero: técnicas actuales de panificación Seoane Viqueira, Ramona Ma.
1997
1 5 p. 149-152
artikel
6 Normas UNE-EN-ISO de la serie 9000 Calleja , Carlos Alonso
1997
1 5 p. 139-144
artikel
7 Tecnología del jamón crudo-curado Zumalacárregui Rodríguez, José María
1997
1 5 p. 134-138
artikel
8 Tecnología de los embutidos curados Vidal Lago, Juan Luís
1997
1 5 p. 129-133
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland