Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acrylamide Status in Selected Traditional Saudi Foods and Infant Milk and Foods with Estimation of Daily Exposure M.G. El-Ziney
2009
4 5 p. 177-191
artikel
2 Development of a Milk Drink Added of Conjugated Linoleic Acid: Use of a Sensory Evaluation D.C.F. Lopes
2009
4 5 p. 210-217
artikel
3 Effect of Lactobacillus lactis cremoris Isolated from Kefir against Food Spoilage Bacteria A. Raja
2009
4 5 p. 201-209
artikel
4 In vitro Antimicrobial Evaluation of Zingiber officinale, Curcuma longa and Alpinia galanga Extracts as Natural Food Preservatives J. Anbu Jeba Sunilson
2009
4 5 p. 192-200
artikel
5 Nutritional Analysis and Stability Studies of Some Natural and Synthetic Food Colourants O.O. Oluwaniyi
2009
4 5 p. 218-225
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland