Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of Different Levels of Emulsion pH Adjusted with Lactic Acid and Glucono-Delta-Lactone on the Quality of Pork Sausages R. Thomas
2008
3 2 p. 89-99
artikel
2 Effect of Humectants on the Quality of Pork Sausages R Thomas
2008
3 2 p. 56-67
artikel
3 Effect of Pasteurization and Chemical Preservatives on the Quality and Shelf Stability of Apple Juice Zahid Mehmood
2008
3 2 p. 147-153
artikel
4 Effect of pH and Water Activity in Generation of Selected Meaty Aroma Compounds in a Meat Model System V.K. Modi
2008
3 2 p. 68-78
artikel
5 Energy and Macronutrients Intake in Two Age Groups of Black South African Women Z. Hattingh
2008
3 2 p. 109-117
artikel
6 Irradiation and Packaging-Food Safety Aspects and Shelf Life Extension of Solar Dried Garlic (<i>Allium sativum</i>) Powder Nizakat Bibi
2008
3 2 p. 118-126
artikel
7 Microwave/Vacuum Drying of Cranberries (<i>Vacccinium macrocarpon</i>) P.S. Sunjka
2008
3 2 p. 100-108
artikel
8 Physico-Chemical and Functional Quality of Buffalo Head Meat and Heart Meat A.K. Verma
2008
3 2 p. 134-140
artikel
9 Screening of Stabilizers for Peanut Milk Based Set Yoghurt by Assessment of Whey Separation, Gel Firmness and Sensory Quality of the Yoghurt Joel Isanga
2008
3 2 p. 127-133
artikel
10 Some Technologic Proprieties of Common Date (Phoenix dactylifera L.) Fruits Salem Benamara
2008
3 2 p. 79-88
artikel
11 The Nutritive Value of Cucumis melo var. agrestis Scrad (Cucurbitaceae) Seeds and Oil in Nigeria A.A. Adekunle
2008
3 2 p. 141-146
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland