Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of erythromycin and oleandomycin residues in food by high-performance liquid chromatography with fluorometric detection Edder, P.
2002
19 3 p. 232-240
artikel
2 Balkan endemic nephropathy and associated urinary tract tumours: a review on aetiological causes and the potential role of mycotoxins Pfohl-Leszkowicz, A.
2002
19 3 p. 282-302
artikel
3 Comparison of extraction and clean-up procedures for analysis of zearalenone in corn, rice and wheat grains by high-performance liquid chromatography with photodiode array and fluorescence detection Llorens, A.
2002
19 3 p. 272-281
artikel
4 Core foods of the US food supply Pennington, J. A. T.
2002
19 3 p. 246-271
artikel
5 Determination of residues of oxolinic acid and flumequine in freeze-dried salmon muscle and skin by HPLC with fluorescence detection Pouliquen, H.
2002
19 3 p. 223-231
artikel
6 Influence of flavour absorption on oxygen permeation through LDPE, PP, PC and PET plastics food packaging van Willige, R. W. G.
2002
19 3 p. 303-313
artikel
7 Lead content in Spanish market infant formulas and toxicological contribution Moreno-Rojas, R.
2002
19 3 p. 241-245
artikel
8 Method development and analysis of retail foods for annatto food colouring material Scotter, M. J.
2002
19 3 p. 205-222
artikel
9 Shelf life extension of pre-baked buns by an ACTIVE PACKAGING ethanol emitter Franke, I.
2002
19 3 p. 314-322
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland