Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Agaritine content in processed foods containing the cultivated mushroom (Agaricus bisporus) on the Nordic and the Czech market Andersson, H. C.
1999
16 10 p. 439-446
artikel
2 A study on the equivalence of olive oil and the EU official substitute test media for migration testing at high temperatures Alnafouri, Abdul Jalil
1999
16 10 p. 419-431
artikel
3 DDT and HCH residues in dairy milk samples collected from different geographical regions of India: a multicentre study Kalra, R. L.
1999
16 10 p. 411-417
artikel
4 Effects of food preservatives on Alternaria alternata growth and tenuazonic acid production Combina, M.
1999
16 10 p. 433-437
artikel
5 Tylosin depletion in edible tissues of turkeys Montesissa, C.
1999
16 10 p. 405-410
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland