Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of dietary exposure in the French population to 13 selected food colours, preservatives, antioxidants, stabilizers, emulsifiers and sweeteners Bemrah, Nawel
2008
1 p. 2-14
artikel
2 Dietary intake estimations of polybrominated diphenyl ethers (PBDEs) based on a total diet study in Osaka, Japan Akutsu, K.
2008
1 p. 58-68
artikel
3 Editorial 2008
1 p. 1
artikel
4 Levels of benzo[a]pyrene and benzo[a]anthracene in smoked “Provola” cheese from Calabria (Italy) Naccari, Clara
2008
1 p. 78-84
artikel
5 Levels of polychlorinated biphenyls in fish and shellfish from the Adriatic Sea Sagratini, G.
2008
1 p. 69-77
artikel
6 Mercury, cadmium and lead levels in samples of the main traded fish and shellfish species in Galicia, Spain Blanco, Sonia Lucia
2008
1 p. 15-21
artikel
7 Monitoring programme on cadmium, lead and mercury in fish and seafood from Valencia, Spain: levels and estimated weekly intake Yusa, V.
2008
1 p. 22-31
artikel
8 Occurrence of mycotoxins in maize, grass and wheat silage for dairy cattle in the Netherlands Driehuis, F.
2008
1 p. 41-50
artikel
9 Pesticide and non-dioxin-like polychlorinated biphenyls (NDL-PCBs) residues in foodstuffs from Ismailia city, Egypt Loutfy, N.
2008
1 p. 32-40
artikel
10 Survey on ochratoxin A in Indian green coffee destined for export Gopinandhan, T. N.
2008
1 p. 51-57
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland