Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A graphical solution of multimodal optimization to improve food properties Nakai, Shuryo
1999
2 3 p. 277-294
artikel
2 Editorial board 1999
2 3 p. 1
artikel
3 Effect of microwave processing on water soluble vitamins: Kinetic parameters Okmen, Zinet Aytanga
1999
2 3 p. 255-264
artikel
4 Lathyrus and Lathyrism: A review Manna, P. K.
1999
2 3 p. 197-203
artikel
5 Properties of South African fish oils: A review de Koning, Adrianus J.
1999
2 3 p. 205-216
artikel
6 Rheological properties of sheeted wheat flour dough measured with large deformations Morgenstern, M. P.
1999
2 3 p. 265-275
artikel
7 Rheology and crystallization kinetics of honey: Present status Bhandari, Bhesh
1999
2 3 p. 217-226
artikel
8 Sorption isotherms and glass transition temperatures of fish protein hydrolysates with different degrees of hydrolysis Jardim, D. C. P.
1999
2 3 p. 227-242
artikel
9 Vibration responses of wheat doughs Mittal, G. S.
1999
2 3 p. 243-253
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland