Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A classification of food properties Rahman, M. Shafiur
1999
2 2 p. 93-99
artikel
2 Editorial board 1999
2 2 p. 1
artikel
3 Effective thermal conductivity of potato during frying: Measurement and modeling Sahin, S.
1999
2 2 p. 151-161
artikel
4 Effect of heat processing on the physico-chemical and sensory qualities of 'Tsire'-Suya Ayo, Jerome Adekunle
1999
2 2 p. 113-120
artikel
5 Erratum 1999
2 2 p. 195-196
artikel
6 Food rheological studies using coaxial rotational and capillary extrusion rheometers Correia, L. R.
1999
2 2 p. 139-150
artikel
7 Geometric dimensions, density, and specific heat of chilli as a function of moisture content Hossain, M. A.
1999
2 2 p. 175-183
artikel
8 Rheological properties of deep fried tortillas prepared with hydrocolloids Kayader, Ahmed
1999
2 2 p. 185-193
artikel
9 Rheological, surface and colorbvietric properties of egg albumen gel affected by pH Chang, Yeong-il
1999
2 2 p. 101-111
artikel
10 Thermal conductivity prediction of fruits and vegetables using neural networks Hussain, Mohamed Azlan
1999
2 2 p. 121-137
artikel
11 Use of potassium bromate and egg white for increasing gel forming ability of surimi Chumreang, S.
1999
2 2 p. 163-173
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland