Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Dietary fibre concentrate from Chilean algarrobo (Prosopis chilensis (Mol.) Stuntz) pods: Purification and characterization Estévez, Ana María
2014
20 8 p. 629-635
artikel
2 Effect of processing by hydrostatic high pressure of two ready to heat vegetable meals and stability after refrigerated storage Masegosa, Rosa
2014
20 8 p. 605-615
artikel
3 Effect of roasting on rheological and functional properties of sorghum flour Ranganathan, Veena
2014
20 8 p. 579-589
artikel
4 Host range and in vitro lysis of Listeria monocytogenes seafood isolates by bacteriophages Arachchi, Geevika J Ganegama
2014
20 8 p. 591-603
artikel
5 Influence of maltodextrin and environmental stresses on stability of whey protein concentrate/κ-carrageenan stabilized sesame oil-in-water emulsions Onsaard, E.
2014
20 8 p. 617-628
artikel
6 Preparation of anchovy (Engraulis japonicus) protein hydrolysates with high free radical-scavenging activity using endogenous and commercial enzymes He, Silian
2014
20 8 p. 567-578
artikel
7 Washing of cut persimmon with thyme or lemon essential oils Almela, Celia
2014
20 8 p. 557-565
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland