Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amino acids and volatile compounds in wines from Cabernet Sauvignon and Tempranillo varieties subjected to malolactic fermentation in barrels Hernández-Orte, P
2012
18 2 p. 103-112
artikel
2 Correlation of average hydrophobicity, water/air interface surface rheological properties and foaming properties of proteins Medrano, A
2012
18 2 p. 187-193
artikel
3 Phenolic compounds and sensorial characterization of wines aged with alternative to barrel products made of Spanish oak wood (Quercus pyrenaica Willd.) Gallego, L
2012
18 2 p. 151-165
artikel
4 Potential of Spanish sour–sweet pomegranates (cultivar C25) for the juice industry Carbonell-Barrachina, AA
2012
18 2 p. 129-138
artikel
5 Preventing the wound-induced deterioration of Yali pears by chitosan coating treatments Li, Jian
2012
18 2 p. 123-128
artikel
6 Quality and sensory acceptability of a chilled functional apple ready-dessert Keenan, DF
2012
18 2 p. 167-177
artikel
7 Seasonal changes in composition, fatty acid, cholesterol and mineral content of six highly commercial fish species of Greece Zotos, A
2012
18 2 p. 139-149
artikel
8 The antimicrobial effects of cranberry against Staphylococcus aureus Lian, Poh Yng
2012
18 2 p. 179-186
artikel
9 The influence of inoculum composition on selected bioactive and nutritional parameters of grass pea tempeh obtained by mixed-culture fermentation with Rhizopus oligosporus and Aspergillus oryzae strains Starzyńska-Janiszewska, A
2012
18 2 p. 113-122
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland