Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in free fatty acid composition during storage of whole milk powder PÁEZ, R
2006
59 4 p. 236-241
artikel
2 DR EAMON O'DONNELL (1943–2006) 2006
59 4 p. 280
artikel
3 Effect of ripening on total conjugated linoleic acid and its isomers in buffalo Cheddar cheese KUMAR, V VIJAY
2006
59 4 p. 257-260
artikel
4 Headspace analysis of volatile flavour compounds of teleme cheese made from sheep and goat milk MASSOURAS, T
2006
59 4 p. 250-256
artikel
5 In vivo demonstration of enhanced probiotic effect of co-immobilized Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum KUSHAL, RUCHI
2006
59 4 p. 265-271
artikel
6 JAMES ANDREW BUCHAN SMITH (1906–2006) 2006
59 4 p. 278-279
artikel
7 Microbiological quality of ice creams commercialized in some cities in the state of Rio de Janeiro, Brazil DE FARIAS, FABRÍCIO F
2006
59 4 p. 261-264
artikel
8 Multiple sclerosis and milk: to drink or not to drink? RUTTER, EMMA R F
2006
59 4 p. 223-228
artikel
9 Processing of extended shelf life milk using microfiltration HOFFMANN, WOLFGANG
2006
59 4 p. 229-235
artikel
10 Production of low-fat Chanco cheese using homogenized milk and adjunct lactic culture BRITO, CARMEN
2006
59 4 p. 242-249
artikel
11 Viability of bifidobacteria in commercial yogurt products in North Carolina during refrigerated storage IBRAHIM, S A
2006
59 4 p. 272-277
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland