Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of glyoxal, methylglyoxal and diacetyl in soy sauce Kim, Yuri

30 11 p. 1403-1408
artikel
2 Anti-inflammatory activities of the mixture of strawberry and rice powder as materials of fermented rice cake on RAW264.7 macrophage cells and mouse models Monmai, Chaiwat

30 11 p. 1409-1416
artikel
3 A study on the nutritional and biochemical analysis of Selaginella tamariscina powder Hwang, Hyo-Jeong

30 11 p. 1445-1454
artikel
4 Combined effects of BARLEYmax and cocoa polyphenols on colonic microbiota and bacterial metabolites in vitro Nagata, Ryuji

30 11 p. 1417-1425
artikel
5 Development of methods for determining free fatty acid contents in red colored oils Choi, HyungSeok

30 11 p. 1435-1443
artikel
6 Effect of fruit thermal processing on ethyl carbamate content in maesil (Prunus mume) liqueur Choi, Bogyoung

30 11 p. 1427-1434
artikel
7 Quantitative determination of kokumi compounds, γ-glutamyl peptides, in Korean traditional fermented foods, ganjang and doenjang, by LC-MS/MS Kim, Hyun Jie

30 11 p. 1465-1470
artikel
8 Quantitative microbial risk assessment of pathogenic Escherichia coli in commercial kimchi in South Korea Nam, Gun Woo

30 11 p. 1455-1464
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland