Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Food Extrusion Process to Develop Fish Meat-Based Extruded Products Surasani, Vijay Kumar Reddy
2016
8 4 p. 448-456
artikel
2 Conventional and Emerging Combination Technologies for Food Processing Lee, Seung Hyun
2016
8 4 p. 414-434
artikel
3 High Pressure Processing Effects on Lipids Thermophysical Properties and Crystallization Kinetics Zulkurnain, Musfirah
2016
8 4 p. 393-413
artikel
4 Quality and Energy Evaluation in Meat Cooking Pathare, Pankaj B.
2016
8 4 p. 435-447
artikel
5 Technological and Consumer Strategies to Tackle Food Wasting Manzocco, Lara
2016
8 4 p. 457-467
artikel
6 Technological and Engineering Trends for Production of Gluten-Free Beers Rubio-Flores, Monica
2016
8 4 p. 468-482
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland