Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Carbohydrate and Phytochemical Digestibility in Pasta Camelo-Méndez, Gustavo A.
2015
8 1 p. 76-89
artikel
2 1H Nuclear Magnetic Resonance Relaxometry and Magnetic Resonance Imaging and Applications in Food Science and Processing Kirtil, Emrah
2015
8 1 p. 1-22
artikel
3 Nanocomposite Materials for Food Packaging Applications: Characterization and Safety Evaluation Farhoodi, Mehdi
2015
8 1 p. 35-51
artikel
4 Processing, Packaging, and Storage of Tomato Products: Influence on the Lycopene Content Martínez-Hernández, Ginés Benito
2015
8 1 p. 52-75
artikel
5 Subcritical Water Extraction of Bioactive Compounds from Plants and Algae: Applications in Pharmaceutical and Food Ingredients Zakaria, Siti Maisurah
2015
8 1 p. 23-34
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland