Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Designing Food Structure Using Microfluidics Ushikubo, F. Y.
2014
7 4 p. 393-416
artikel
2 Edible Bio-Based Nanostructures: Delivery, Absorption and Potential Toxicity Martins, Joana T.
2015
7 4 p. 491-513
artikel
3 Encapsulation of Functional Lipophilic Food and Drug Biocomponents Dima, Ştefan
2015
7 4 p. 417-438
artikel
4 Erratum to: The Effects of Conventional and Non-conventional Processing on Glucosinolates and Its Derived Forms, Isothiocyanates: Extraction, Degradation, and Applications Deng, Qian
2015
7 4 p. 514-515
artikel
5 Introduction to the Special Issue on COST Action FA1001 Vicente, António A.
2015
7 4 p. 383
artikel
6 Molecular Dynamics and Structure in Physical Properties and Stability of Food Systems Fundo, Joana F.
2015
7 4 p. 384-392
artikel
7 Structuring Food Emulsions to Improve Nutrient Delivery During Digestion Mao, Like
2015
7 4 p. 439-451
artikel
8 Trends in Encapsulation Technologies for Delivery of Food Bioactive Compounds Đorđević, Verica
2015
7 4 p. 452-490
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland