Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances in Physical Technologies to Improve Virgin Olive Oil Extraction Efficiency in High-Throughput Production Plants Juliano, Pablo

15 4 p. 625-642
artikel
2 Application of Response Surface Methodology to Supercritical CO2 Extraction: Case Study on Coextraction of Carotenoids and Oil from Rosehip Shells and Seeds Uquiche, Edgar

15 4 p. 643-666
artikel
3 Food Quality 4.0: Sustainable Food Manufacturing for the Twenty-First Century Djekić, Ilija

15 4 p. 577-608
artikel
4 Multiple-Effect Evaporators in the Food Industry: Fundamentals, Design, Simulation, Control, and Applications Díaz-Ovalle, Christian O.

15 4 p. 691-717
artikel
5 Recent Advances for Rapid Freezing and Thawing Methods of Foods Köprüalan Aydın, Özgün

15 4 p. 667-690
artikel
6 Recent Trends in Edible Packaging for Food Applications — Perspective for the Future Kumar, Nishant

15 4 p. 718-747
artikel
7 Secondary Shelf Life of Foods: State of the Art and Future Perspective Alessandro Del Nobile, Matteo

15 4 p. 748-762
artikel
8 Vanishing Water: Rescuing the Neglected Food Resource Knorr, Dietrich

15 4 p. 609-624
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland