Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advanced Detection Techniques Using Artificial Intelligence in Processing of Berries Wang, Dayuan

14 1 p. 176-199
artikel
2 A New Look at Models of the Combined Effect of Temperature, pH, Water Activity, or Other Factors on Microbial Growth Rate Peleg, Micha

14 1 p. 31-44
artikel
3 Application of Artificial Intelligence in Food Industry—a Guideline Mavani, Nidhi Rajesh

14 1 p. 134-175
artikel
4 Author Correction: The Weibull Model for Microbial Inactivation Buzrul, Sencer

14 1 p. 62
artikel
5 Extrusion-Based 3D Food Printing: Technological Approaches, Material Characteristics, Printing Stability, and Post-processing Hussain, Saddam

14 1 p. 100-119
artikel
6 Fractal Microstructure of Foods García-Armenta, Evangelina

14 1 p. 1-19
artikel
7 Hyperbaric Storage of Food: Applications, Challenges, and Perspectives Basso, Federico

14 1 p. 20-30
artikel
8 Nonthermal Processing Technologies for Stabilization and Enhancement of Bioactive Compounds in Foods Barbosa-Cánovas, Gustavo V.

14 1 p. 63-99
artikel
9 Recent Progress in Modeling 3D/4D Printing of Foods Chen, Xiaohuan

14 1 p. 120-133
artikel
10 The Weibull Model for Microbial Inactivation Buzrul, Sencer

14 1 p. 45-61
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland