Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Emotional Responses to Pleasant and Unpleasant Oral Flavour Stimuli Muroni, Patrizia
2011
4 3 p. 65-71
artikel
2 Impact of Calcium on Salivary α-Amylase Activity, Starch Paste Apparent Viscosity, and Thickness Perception Morris, Cecile
2011
4 3 p. 116-122
artikel
3 Mixture Perception of rORI7 Agonists with Similar Odors Kurtz, Anne J.
2011
4 3 p. 91-98
artikel
4 PROP Taste Sensitivity is Related to Visceral but Not Moral Disgust Herz, Rachel S.
2011
4 3 p. 72-79
artikel
5 Tasting Liquid Shapes: Investigating the Sensory Basis of Cross-modal Correspondences Deroy, Ophelia
2011
4 3 p. 80-90
artikel
6 The Training Level of Experts Influences their Detection Thresholds for Key Wine Compounds Tempere, Sophie
2011
4 3 p. 99-115
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland