Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Chef’s Perspective on Potatoes and Diet Benson, Leif
2019
96 2 p. 98-99
artikel
2 Beneficial Effect of Potato Consumption on Gut Microbiota and Intestinal Epithelial Health Bibi, Shima
2019
96 2 p. 170-176
artikel
3 Correction to: The Contribution of Potatoes to Global Food Security, Nutrition and Healthy Diets Wijesinha-Bettoni, Ramani
2019
96 2 p. 150
artikel
4 Effects of Cooking Methods on Nutritional Content in Potato Tubers Jayanty, Sastry S.
2018
96 2 p. 183-194
artikel
5 Improving Flavor to Increase Consumption Morris, Wayne L.
2019
96 2 p. 195-200
artikel
6 Introduction to the Special Issue on the Nutritional Value of Potato Jansky, Shelley
2019
96 2 p. 95-97
artikel
7 Nutritional and Economic Prospects for Expanded Potato Outlets Bamberg, John
2019
96 2 p. 206-215
artikel
8 Potato: an Anti-Inflammatory Food Reddivari, Lavanya
2018
96 2 p. 164-169
artikel
9 Potato and Food Security in China Su, Wang
2019
96 2 p. 100-101
artikel
10 Potato as a Source of Nutrition for Physical Performance Kanter, Mitch
2019
96 2 p. 201-205
artikel
11 Potatoes for Targeting Colon Cancer Stem Cells Vanamala, Jairam K. P.
2019
96 2 p. 177-182
artikel
12 Potatoes, Nutrition and Health Beals, Katherine A.
2018
96 2 p. 102-110
artikel
13 Potato Starch: a Review of Physicochemical, Functional and Nutritional Properties Dupuis, John H.
2019
96 2 p. 127-138
artikel
14 Potato Vitamins, Minerals and Phytonutrients from a Plant Biology Perspective Navarre, Duroy A.
2019
96 2 p. 111-126
artikel
15 The Contribution of Potatoes to Global Food Security, Nutrition and Healthy Diets Wijesinha-Bettoni, Ramani
2019
96 2 p. 139-149
artikel
16 The Nutritional Contribution of Potato Varietal Diversity in Andean Food Systems: a Case Study Haan, Stef de
2019
96 2 p. 151-163
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland