Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amounts of conjugated linoleic acid (CLA) in German foods and evaluation of daily intake Fritsche, J.
1998
206 2 p. 77-82
artikel
2 Carbohydrate changes in ripening Capsicum annuum in relation to textural degradation Prabha, T. N.
1998
206 2 p. 121-125
artikel
3 Comparison between two commercial ELISAs and a culture procedure for the detection of Listeria spp. Blanco, M. M.
1998
206 2 p. 148-150
artikel
4 Comparison of HPLC and GLC methodologies for determination of glucosinolates using reference material Hrnčiřík, Karel
1998
206 2 p. 103-107
artikel
5 Detection of the starch modifying gbss-antisense construct in transgenic potatoes Hassan-Hauser, Christine
1998
206 2 p. 83-87
artikel
6 Effect of ripening stage on thiamin and riboflavin levels in lupin, pea and faba bean seeds Sierra, Isabel
1998
206 2 p. 126-129
artikel
7 Evolution of fatty acid contents in Garnacha and Viura musts during fermentation and the aging of wine Ancín, C.
1998
206 2 p. 143-147
artikel
8 Fishy and hay-like off-flavours of dry spinach Masanetz, C.
1998
206 2 p. 108-113
artikel
9 Hay-like off-flavour of dry parsley Masanetz, C.
1998
206 2 p. 114-120
artikel
10 Oligosaccharides in raw and processed legumes Rupérez, Pilar
1998
206 2 p. 130-133
artikel
11 Physical properties of enzyme-supplemented doughs and relationship with bread quality parameters Martínez-Anaya, M. Antonia
1998
206 2 p. 134-142
artikel
12 Stability of sulphadimidine during raw fermented sausage preparation: reaction of sulphadimidine with nitrite Smit, Laurentius A.
1998
206 2 p. 94-98
artikel
13 Stabilization of butter with deodorized rosemary extract Żegarska, Z.
1998
206 2 p. 99-102
artikel
14 The effect of using PSE meat in the manufacture of dry-cured ham Bañón, S.
1998
206 2 p. 88-93
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland